Få vores hjælp i en svær tid​

Begravelseshjælp: Få overblik og hjælp med de praktiske opgaver

Det er meget individuelt, hvornår de pårørende vælger at tage kontakt til bedemanden i forbindelse med et dødsfald. De fleste vælger dog at tage kontakt til den lokale bedemand kort tid efter dødsfaldet for at aftale, hvornår den indledende samtale skal finde sted. Også her er det individuelt, hvorvidt de pårørende ønsker at mødes allerede samme dag, en af de efterfølgende dage, eller måske blot til en telefonisk aftale.

Hos Farsø Begravelsesforretning tilbyder vi altid vores begravelseshjælp, uanset hvad dine ønsker og behov er. Vores forretning er beliggende i Farsø, men vi tilbyder også at mødes i private hjem i for eksempel Løgstør, Aars eller omkringliggende byer.

Omstændighederne i forbindelse med et dødsfald kan være afgørende for, hvornår og ikke mindst hvor samtalen skal finde sted. Vi sørger derfor altid for at finde den bedst mulige løsning og imødekomme alle ønsker og behov.​

Få hjælp til de praktiske opgaver i forbindelse med den sidste afsked

Det er vores opgave at skabe overblik for de pårørende over processen i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse samt at hjælpe med at løse de praktiske opgaver, der måtte være behov for.

Vi lytter altid til individuelle ønsker og behov, og på baggrund af dette vejleder vi dig på bedst mulig vis og hjælper dig med løsningsforslag.

Det er vores ønske med vores begravelseshjælp, at alle berørte parter står tilbage med en oplevelse af, at vi har arrangeret en højtidelighed i tråd med de ønsker, som både de pårørende og den afdøde måtte have, således at alle har mulighed for at få den bedst mulige afsked. 

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:​

 • ​Samtale i eget hjem eller i vores forretning
 • ​Fremskaffelse af dødsattest
 • ​Koordinering med præst, kirkekontor, kirkegårdskontor, graver, plejehjem eller sygehus
 • ​Aftaler med kirkegården
 • ​Anmeldelse til begravelsesmyndigheden
 • ​Ilægning i kiste, udsyngning og fremvisning
 • ​Hjælp til udarbejdelse og indrykning af dødsannonce
 • ​Rustvognskørsel
 • ​Kontakt til stenhugger
 • ​Ansøgning om begravelseshjælp fra kommune, fagforening, gruppelivsforsikring og sygeforsikringen ”danmark”
 • ​Bestilling af kistedekoration, kirkepynt og krans

Kontakt os for personlig og nærværende begravelseshjælp

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores begravelseshjælp. Vi står klar til at hjælpe dig gennem en svær tid. 

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

dbfooter-logo

Besøg vores afdeling i ​Aalestrup

vhbg-bredt-logo

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Farsø Begravelsesforretning

CVR​: 39505584

Højgårdsvej 24, 9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning