Få vores hjælp i en svær tid​

Begravelseshjælp i Aars, Farsø & omegn

Begravelseshjælp

Søger du en professionel, empatisk og erfaren bedemand, der kan hjælpe med Begravelseshjælp i form af alt det praktiske før en begravelse? Hos Farsø Begravelsesforretning hjælper vi dig med begravelseshjælp, så du kan tage dig af din sorg.

Det er meget individuelt, hvornår de pårørende vælger at tage kontakt til bedemanden i forbindelse med et dødsfald. De fleste vælger dog at tage kontakt til den lokale bedemand kort tid efter dødsfaldet for at aftale, hvornår den indledende samtale skal finde sted. Også her er det individuelt, hvorvidt de pårørende ønsker at mødes allerede samme dag, en af de efterfølgende dage, eller måske blot til en telefonisk aftale.

Vi imødekommer dig og dine behov

Hos Farsø Begravelsesforretning tilbyder vi altid vores begravelseshjælp, uanset hvad dine ønsker og behov er. Vores forretning er beliggende i Farsø. Vi tilbyder også at mødes i private hjem i for eksempel Løgstør, Aars eller omkringliggende byer.

Omstændighederne i forbindelse med et dødsfald kan være afgørende for, hvornår og ikke mindst hvor samtalen skal finde sted. Vi sørger derfor altid for at finde den bedst mulige løsning og imødekomme alle ønsker og behov.​

Få hjælp til de praktiske opgaver i forbindelse med den sidste afsked

Det er vores opgave at skabe overblik for de pårørende over processen i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse. Samtidig hjælper vi med at løse de praktiske opgaver, der måtte være behov for.

Vi lytter altid til individuelle ønsker og behov, og på baggrund af dette vejleder vi dig på bedst mulig vis og hjælper dig med løsningsforslag.

​Det er vores ønske med vores begravelseshjælp, at alle berørte parter står tilbage med en oplevelse af, at vi har arrangeret en højtidelighed i tråd med de ønsker, som både de pårørende og den afdøde måtte have, således at alle har mulighed for at få den bedst mulige afsked.

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:​

 • ​Samtale i eget hjem eller i vores forretning
 • ​Fremskaffelse af dødsattest
 • ​Koordinering med præst, kirkekontor, kirkegårdskontor, graver, plejehjem eller sygehus
 • ​Aftaler med kirkegården
 • ​Anmeldelse til begravelsesmyndigheden
 • ​Ilægning i kiste, udsyngning og fremvisning
 • ​Hjælp til udarbejdelse og indrykning af dødsannonce
 • ​Rustvognskørsel
 • ​Kontakt til stenhugger
 • ​Ansøgning om begravelseshjælp fra kommune, fagforening, gruppelivsforsikring og sygeforsikringen ”danmark”
 • ​Bestilling af kistedekoration, kirkepynt og krans

Kontakt os for personlig og nærværende begravelseshjælp

Har du behov for begravelseshjælp i Farsø, Aars eller omegn? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores begravelseshjælp. Vi står klar til at hjælpe dig gennem en svær tid.

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Send en mail Ring til os