Kister​

Kister til jordbegravelse eller bisættelser​

​Hos Farsø Begravelsesforretning kan vi tilbyde et bredt og varieret udvalg af kister til begravelse og bisættelse i mange forskellige prisklasser og træsorter. Du er velkommen til at kigge nærmere på vores udvalg her på denne side, men du kan også altid besøge vores forretning i Farsø, hvis du ønsker at få rådgivning og vejledning eller se nærmere på vores sortiment.

Forretningen er let at komme til, hvis du for eksempel kommer fra Løgstør, Aars eller andre omkringliggende områder.

Langt de fleste af vores kister til begravelse kan leveres med forskellige dekorationer i form af enten guirlande eller kors. Derudover kan vi også levere stilrene og enkle kister i massivt egetræ, natur eller fyrretræ, hvis det ønskes.

​Vores kister til begravelse er produceret i Danmark

Tommerup Heilskov har et bredt udvalg af kister i alt fra naturtræ til farvede og til de traditionelle hvide kister som passer til vores nordiske kulturarv.​

Hele vores sortiment af kister til begravelse er produceret i Danmark, og de bliver leveret af familievirksomheden Tommerup Heilskov. De har fokus på den høje kvalitet med omtanke for miljøet og naturen. Her er du garanteret en kiste, hvor der er kælet for de smukke detaljer, det robuste håndværk og de danske håndværksmæssige traditioner.

Kisterne er produceret i miljøvenlige materialer, så de hurtigt bliver ét med naturens kredsløb. Tommerup Heilskov tænker naturen ind i alle deres produkter med mottoet ”Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen”. Derfor planter de et træ i Danmark for hver solgte kiste – det har ført til mere end 110.000 plantede træer siden 2014.

Kontakt os og hør om vores priser eller se nærmere på vores udvalg

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kister til begravelse og deres priser, eller hvis du ønsker at se nærmere på udvalget. Har du fundet en kiste her på denne side, som du kunne tænke dig en pris på, hører vi også gerne fra dig. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dit valg af kister.

Saga​

Serenade

Trio

Trio

Nordisk Fyr​

Vi kan levere kister i alle farver:​

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

dbfooter-logo

Besøg vores afdeling i ​Aalestrup

vhbg-bredt-logo

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Farsø Begravelsesforretning

CVR​: 39505584

Højgårdsvej 24, 9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning