​Vi hjælper med at give en tryg og værdig afsked​

Kister

Kister til jordbegravelse eller bisættelser​

​Hos Farsø Begravelsesforretning kan vi tilbyde et bredt og varieret udvalg af kister til begravelse og bisættelse i mange forskellige prisklasser og træsorter. Du er velkommen til at kigge nærmere på vores udvalg her på denne side, men du kan også altid besøge vores forretning i Farsø, hvis du ønsker at få rådgivning og vejledning eller se nærmere på vores sortiment.

Forretningen er let at komme til, hvis du for eksempel kommer fra Løgstør, Aars eller andre omkringliggende områder.

​Langt de fleste af vores kister til begravelse kan leveres med forskellige dekorationer i form af enten guirlande eller kors. Derudover kan vi også levere stilrene og enkle kister i massivt egetræ, natur eller fyrretræ, hvis det ønskes.

​Vores kister til begravelse er produceret i Danmark

Tommerup Heilskov har et bredt udvalg af kister i alt fra naturtræ til farvede og til de traditionelle hvide kister som passer til vores nordiske kulturarv.​

Hele vores sortiment af kister til begravelse er produceret i Danmark, og de bliver leveret af familievirksomheden Tommerup Heilskov. De har fokus på den høje kvalitet med omtanke for miljøet og naturen. Her er du garanteret en kiste, hvor der er kælet for de smukke detaljer, det robuste håndværk og de danske håndværksmæssige traditioner.

Kisterne er produceret i miljøvenlige materialer, så de hurtigt bliver ét med naturens kredsløb. Tommerup Heilskov tænker naturen ind i alle deres produkter med mottoet ”Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen”. Derfor planter de et træ i Danmark for hver solgte kiste – det har ført til mere end 110.000 plantede træer siden 2014.

Kontakt os og hør om vores priser eller se nærmere på vores udvalg

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kister til begravelse og deres priser, eller hvis du ønsker at se nærmere på udvalget. Har du fundet en kiste her på denne side, som du kunne tænke dig en pris på, hører vi også gerne fra dig. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dit valg af kister.

Vi kan levere kister i alle farver:​

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Send en mail Ring til os