​Vi hjælper med at give en tryg og værdig afsked​

Om os

Om Vesthimmerland og Farsø Begravelsesforretning

Farsø Begravelsesforretnings historie rækker langt tilbage i tiden. Tidligere lå den i Nørregade, men i 1975 købte Ejnar Carlsen forretningen af Vilhelm Jørgensen og byggede ejendommen på Højgårdsvej 24, hvor forretningen blev drevet frem til 2023

Ejnar Carlsen drev forretningen i 24 år og skabte et velrenommeret ry, der i alle årene er bygget videre på.

I 1999 overtog Dorthe O. Nielsen Farsø Begravelsesforretning, og hun har værnet om de gode værdier fra Ejnar Carlsens tid, hvor empati og omsorg er en selvfølge.

Efter 19 år som bedemand overlod Dorthe O. Nielsen i 2018 roret til Ditte Immersen Dalgaard, der siden 2016 har været ansat og har et indgående kendskab til Farsø Begravelsesforretnings værdier i forhold til pårørende og andre samarbejdspartnere.

.

 

 

I 2020 overtog Ditte Vesthimmerlands Begravelse efter Jens Møller. Jens Møller har drevet forretningen i Aalestrup i 11 år. I dag bliver Vesthimmerland og Farsø Begravelsesforretning drevet fra vores nye fælles lokaler på Røjbækvej 66 i Farsø, men vi føler os på hjemmebane i hele Vesthimmerland, hvor vi har et stort kendskab og godt samarbejder med kirker, blomsterhandlere og andre samarbejdspartnere.

Vesthimmerlands og Farsø Begravelsesforretning er kendt i lokalsamfundet for vores professionelle og empatisk tilgang til vores arbejde. Vi respekterer og støtte familier gennem en følelsesmæssigt udfordrende tid og sikre, at ceremonierne afspejler den afdødes liv og værdier på en meningsfuld måde.

Vi tilbyder at planlægge alt omkring den forestående højtidelighed:​

 • ​Mulighed for samtale i hjemmet eller på vores kontor
 • ​Koordinerer tingene med kirkekontor, præst, kirkegårdskontor, graver, sygehus eller plejehjem
 • ​Aftaler med kirkegårde
 • ​Fremskaffelse af dødsattest​
 • ​Anmeldelse til begravelsesmyndighed
 • ​Hjælp til udformning og indrykning af dødsannonce
 • ​Ilægning i kiste, udsyngning samt evt. fremvisning
 • ​Rustvognskørsel
 • ​Bestilling af kiste dekoration, krans, kirkepynt, mm.
 • ​Kontakt til stenhugger for tilføjelse af navn til gravsten
 • ​Søge begravelseshjælp fra kommunen, evt. sygeforsikring Danmark, fagforening og gruppelivsforsikring​

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Send en mail Ring til os