Urner​

Urner fremstillet i bæredygtige materialer

Hos Farsø Begravelsesforretning kan vi tilbyde et bredt og varieret sortiment af urner, som alle sammen har en bæredygtig profil. At urnerne har en bæredygtig profil, skal forstås på den måde, at der er tale om bio-urner, der er fremstillet i materialer, der ikke er skadelige for miljøet, og som forgår inden for 2-7 år.

Her på denne side kan du læse og se nærmere om vores forskellige urner, men du er også altid velkommen til at besøge os, hvis du har brug for yderligere information eller rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af urne. Vores forretning er beliggende i Farsø, og den er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Løgstør, Aars eller omegn. 

Danskdesignede urner fra BeyondLife

BeyondLife er en danskdesignet og helt unik urne, der er fremstillet i 100 % bionedbrydeligt materiale. Formen på urnen er inspireret af naturens eget organiske design, og urnerne kommer i fem forskellige farver, der hver især er inspireret af farvepaletten i den nordiske natur. Urnerne fra BeyondLife er altid fremstillet af certificerede, nedbrydelige og bæredygtige materialer. Urnen er fremstillet af træfibre og kartoffelstivelse, og den er designet til hurtigt at blive nedbrudt i jorden.

​En urne ud over det sædvanlige

En af de helt særlige fordele ved at vælge en af de smukke urner fra BeyondLife er, at de kommer med et lille blad, der er gjort fast til urnen. Heri ligger der frø, som spirer til et træ og til fine blomster. Når urnen enten er blevet nedsat i jorden, eller asken er blevet strøet ud over havet, kan de efterladte tage bladet med sig og strø frøene ud der, hvor det ønskes.

Gennem både år og generationer vil de efterladte herefter kunne følge med i blomsternes og træets spiren og voksen, og på den måde dannes der et evigt og smukt minde om den afdøde.

Filtede urner fra UURNA

Vi forhandler ligeledes filtede urner fra Uurna, der både udmærker sig ved at være æstetiske og bæredygtige.

Disse urner er fremstillet af naturfarvet, dansk uld og dekoreret med uld og silke i miljøvenlige farvestoffer. Til lukningerne anvendes træ, læder, pile og sneglehuse. En urne fremstillet i uld bliver hurtigt nedbrudt i jorden.

Uld indeholder ovenikøbet mange organiske stoffer og mineraler, der beriger jorden. En urne fra Uurna er derfor en yderst bæredygtig og miljøvenlig løsning, der gavner naturen. Urnerne er naturligvis udviklet i samråd med krematorier og bedemænd.

Kontakt os for information om priser eller rådgivning

Du er altid velkommen til enten at kontakte os eller besøge vores kontor for at indhente oplysninger omkring vores priser på de smukke urner, materialerne, eller hvis du har fundet en særlig urne, som du kunne tænke dig at indhente en pris på.

Valget af urne er betydningsfuldt, og vi står klar til at hjælpe dig.

Farve - Himmelblå

Farve - Hvid

Farve - Rose

Farve - Mosgrøn

Farve - Turkisblå

Læs mere om Beyond- her

Traditionelle urner med en bæredugtig profil​

Vi fører et bredt sortiment af urner med en bæredygtig prol, ment på den måde at det er bio urner der er lavet af materialer der forgår inden for en periode på 2-7 år, og som ikke er skadelig for vores miljø.​

FREJA HVID NR. 707530

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA HVID MED HJERTE-MOTIV NR. 707807

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA RØD MED HJERTE-MOTIV NR. 70785

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.​

FREJA MØRKROSA HJERTE-MOTIV NR. 707827

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

FREJA BLÅ NR. 707538

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling​.

FREJA BLÅ MED FUGLE-MOTIV NR. 707885

Urnen er lavet i hamp, hør og andre forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Vandbaseret overadebehandling.

HEIM GLOSS CREMEHVID NR. 26100 W

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet i en gloss cremehvid (med vandbaseret maling).

HEIM GLOSS CREMEHVID NR. 26105 M. GULDKANT/KORS

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i gloss cremehvid.

HEIM VELOUR SORT NR. 26202 M. DUE-MOTIV

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en velour sort overade.

HEIM VELOUR SORT NR. 26205 M. GULDKANT/KORS

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en velour sort overade

HEIM RØD NR. 26300

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet rød med vandbaseret maling.​

HEIM BLÅ NR. 26400

Urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet sar-blå med vandbaseret maling.

Hvorfor vælge UURNA

Uurnas filtede urner er æstetiske og bæredygtige. Omsorg for naturen er en vigtig del af livet. Det gælder også ved livets afslutning. For os er bæredygtighed et overordnet princip.


Råmaterialet til fremstilling af urner er uld, som er en fornybar og rigelig ressource, Vi benytter hovedsagelig naturfarvet, dansk uld.

Til dekoration bruges uld og silke, der er farvet med miljøvenlige farvestoffer. Træ, læder og pil samt sneglehuse og sten bruges til lukninger.

I fremstillingsprocessen bruges kun vand og sæbe. Urnerne stives let med naturlig stivelse.

Uld nedbrydes fuldstændigt i jorden og efterlader endda jorden beriget, fordi uld indeholder nyttige mineraler og organiske stoffer.

Fremstilling af urnene belaster ikke miljøet.

Vi overholder naturligvis alle standarder for grøn begravelse, og urnerne er udviklet i samråd med bedemænd og krematorier.

Uurnas varemærke og design er registreret og godkendt i EU ®.​​

Uurna lille

Uurna lille gul

Uurna lille lyseblå snegl

Uurna Prik

Uurna Prik gul

Uurna Ugle gevir

Uurna  Rund

Uurna  Birk

Uurna Sten

Uurna Ugle

Uurna Skov

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Der kan være meget stor forskel på, hvor det koster at få hjælp af en bedemand i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse. Vi tilbyder ikke faste priser, fordi vi mener, at der skal være plads til at arrangere en sidste afsked ud fra individuelle ønsker. Vi tilbyder dog løsninger for dig, der ønsker en billig pris på vores hjælp og for dig, der har nogle særlige ønsker, som du gerne vil have opfyldt.

Du kan finde et priseksempel på vores hjælp her, hvor du kan finde priser på henholdsvis afholdelse af begravelse og bisættelse.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

dbfooter-logo

Besøg vores afdeling i ​Aalestrup

vhbg-bredt-logo

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Farsø Begravelsesforretning

CVR​: 39505584

Højgårdsvej 24, 9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning